Дослідження впливу війни на діяльність сфери туризму та гостинності України - Стригуль, Лариса Станіславівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Чорноіван, Анна Семенівна (ФОП Томенко Ю. І., 2022)
В сучасних складних умовах широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію Незалежної України, вітчизняна сфера туризму та гостинності зазнала значних структурних, майнових та ресурсних збитків. Проблема післявоєнного відродження та розвитку процесів сфери туристичного та готельно-ресторанного бізнесу нашої держави є досить актуальною, виходячи з її фінансово-економічного та соціального значення для відбудови економіки країни.
Keywords: російське вторгнення; фінансово-економічні втрати; готелі; санаторії; відновлення; регіональний туризм