Формування медіакомпетентності студенті у контексті сучасної європейської парадигми - Компанієць, Ірина Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У тезах визначено актуальність та важливість проблеми медіакомпетентності у вищій освіті в сучасних умовах із застосуванням різноманітних медіаінструментів, охарактеризовано особливості споживання медіапродуктів.

The paper identifies the relevance and importance of the problem of media competence in higher education in modern conditions with the use of various media tools, describes the peculiarities of media consumption.
Keywords: медіакомпетентність; медіапроект; медіаосвіта