Актуальні проблеми фізики та їх інформаційне забезпечення - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
У збірнику розглядаються питання, пов'язані з актуальними проблемами фізики у минулому, сучасному та майбутньому.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; фізика; історія фізики; комп'ютерне моделювання; електроенергетика