Інтерактивні технології навчання у викладанні гуманітарних дисциплін у вищому навчальному закладі - Скубій, І. В. (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті розглядаються інтерактивні технології навчання у викладанні гуманітарних дисциплін у вищому навчальному закладі. Апробовано можливість використання технології ситуативного моделювання на занятті з «Політології». Актуалізовано необхідність застосування міждисциплінарного підходу до викладання у вищій школі. Доведено ефективність використання інтерактивних технологій у підготовці студентів.

The article deals with the study of interactive technologies in teaching humanitarian disciplines in higher education al institution. It has been approbated situational modeling technology in the course of “Political science”. It has been actualized the necessity of use the interdisciplinary approach in high school. It has been proved the effectiveness of the interactive technologies in teaching students.
Interactive technologies in teaching the humanitarian disciplines in institution of higher education.
Keywords: інтерактивна технологія навчання; симуляційна гра; гуманітарні дисципліни; вищий навчальний заклад; політологія; громадське слухання