Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз і прогнозування ризиків в діяльності підприємств" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Конспект лекцій включає основні питання, пов’язані з теорією та практикою аналізу і прогнозцування ризиків. Основна увага приділена методам аналізу ризиків, аналітичної роботи та індикаторів роботи підприємства. Розглянуті аспекти аналізу погроз, ризиків на підприємстві.
Keywords: конспект лекцій; поняття ризиків; ідентифікація ризиків; штучний інтелект; інноваційна діяльність; бізнес; ринкові відносини