Ananieva, ValeriyaVarankina, OleksandraBielykh, IrynaSamoilenko, SerhiiZviahintseva, Oksana2019-04-222019-04-222017Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva [et al.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2017. – № 2/3 (34). – С. 13-17.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40799Визначено залежності реологічних показників якості майонезного соусу з порошком шкірки винограду від концентрації комплексного загусника некрохмальної природи. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації комплексного загусника, що дозволяє отримати емульсійний продукт із значеннями стійкості емульсії відповідно до вимог нормативної документації. Розроблено рецептуру майонезного соусу з порошком шкірки винограду та комплексним загусником некрохмальної природи.enпорошок шкірки виноградукомплексний загусникстійкість емульсіїефективна в'язкістьResearch of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powderИсследование реологических свойств майонезного соуса с порошком кожуры виноградаArticle10.15587/2312-8372.2017.97798