Анализ динамики расширения направлений использования металлического натрия в промышленности Украины - Артемьев, С. Р. (НТУ "ХПИ", 2006)
В статті розглянуті основні шляхи вирішення проблеми накопичення, зберігання та утилізації різних видів відходів, їх класифікація та структура. Основна увага зосереджена на існуючих напрямках застосування металевого натрію в промисловості України.

In the article has been viewed the development moving forces and trends of different kind of wastes utilization problems, their classification and structure. The main attention devoted to metallic sodium wastes potential application direction in Ukraine industry.
Keywords: химическая промышленность; металлургия; натрий; металл; коэффициент полезного действия; продукт