Спосіб виготовлення зубних протезів з акрилових полімерів - Гризодуб, Василь Іванович; Варв'янський, Павло Юрійович; Голубничий, Олексій Павлович; Авраменко, Вячеслав Леонідович; Черкашина, Ганна Миколаївна (Державний департамент інтелектуальної власності України, 2008)
Спосіб виготовлення зубних протезів з акрилових полімерів шляхом полімеризації, який відрізняється тим, що полімеризацію проводять в полі струмів високої частоти при напрузі електричного поля 1500-2500 В/см протягом 90-120 с.
Keywords: патенти; корисні моделі; ортопедична стоматологія; зубні протези; спосіб виготовлення; акрилові полімери