Колєсніченко, Анастасія Сергіївна2018-02-132018-02-132017Колєсніченко А. С. Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг / А. С. Колєсніченко // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність "Форвард–2017" : тр. 8-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 27 грудня 2017 р. / ред.: П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 83-85.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34500ukготельне підприємствоготельний бізнесготеліпослуги готельніготельний сервісОрганізаційні і технологічні складові процесу надання готельних послугArticlehttps://orcid.org/0000-0002-5007-9082