Класифікація факторів сегментування міжнародного ринку підприємств-споживачів покрівельного картону - Жарченко, К. М.; Пічугіна, Тетяна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті на основі проведеного теоретичного дослідження і аналізу публікацій фахівців у галузі сегментування промислових підприємств, запропонована класиф ікація факторів сегментування міжнародного ринку для підприємств-виробників покрівельного картону

In the article on the basis of theoretical research and analysis publications of experts in the field of industrial segmentation, classification factors segment of the international market for enterprise-producers of felt paper
Keywords: критерії сегментації; цільовий ринок; адаптація товару; конкурентне середовище; маркетингова діяльність; international market; market segmentation; segmentation factors; criteria for segmentation; target market; product adaptation; competitive environment; marketing activities