Небезпека застосування хімічної зброї. Першочергові дії в зоні хімічного ураження - Рубель, М. В.; Ященко, Лариса Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Надано відомості про небезпеку застосування хімічної зброї. Наведено характеристика отруйних речовин та загальні принципи дії в разі хімічного отруєння.

Information about the danger of using chemical weapons has been provided. Characteristics of poisonous substances and general principles of action in case of chemical poisoning are give.
The danger of the use of chemical weapons. Primary actions in the zone of chemical dimage
Keywords: хімічна зброя; небезпека; перша допомога при отруєнні; chemical weapons; danger; first aid for poisoning