До проблеми визначення інновації - Аврамова, О. Є.; Кізь, Е. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуті питання відносно визначення інновації, ознаках і типах інновацій, що передбачені законодавством України. Описуються продуктові, процесові, маркетингові й організаційні інновації, що можуть застосовуватися на підприємствах України.

There are considered such questions in the article as conception of innovation, symptoms and types of innovations, which are provided by the legislation of Ukraine. Food, process, marketing and organizational innovations are described in the article. They can be used on the enterprises of Ukraine.
Keywords: продуктові інновації; організаційні інновації; маркетингові інновації; процесовіі інновації; підприємства; технічний прогрес