Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни "Вища математика" - Тулученко, Галина Яківна; Немченко, Тетяна Адальбертівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вища математика» містять завдання з двох видів самостійної роботи студентів: базової та додаткової. Для здійснення базової самостійної роботи наведений перелік тем та завдань, що потребують самостійного опрацювання, перелік інформаційних джерел з кожної теми, питання для самоконтролю. Для здійснення додаткової самостійної роботи наведені приклади тем для проведення досліджень, надані настанови щодо розкриття питань та виконання завдань. Для обох видів самостійної роботи описані порядок їх виконання та критерії оцінювання результатів самостійної роботи студента.
Keywords: методичні вказівки; базова самостійна робота студента; науково-дослідна робота студента