Данилова, Людмила АндріївнаМелетьєв, Анатолій ЄвгеновичБерезка, Тетяна ОлександрівнаГудзь, Ольга МиколаївнаНекрасов, Павло Олександрович2016-04-282016-04-282013Пат. 84557 Україна, МПК C12H 1/02 (2006.01). Спосіб стабілізації пива [Текст] / Л. А. Данилова, А. Є. Мелетьєв, Т. О. Березка, О. М. Гудзь, П. О. Некрасов ; патентовласник Нац. техн. ун-т "ХПІ". – № u 2013 04955 ; заяв. 17.04.2013 ; публ. 25.10.2013, Бюл. № 20. – 4 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21226Спосіб стабілізації пива шляхом введення стабілізатора й витримки суміші з наступною фільтрацією пива. Як стабілізатор використовують антиоксидант із кори дуба, який вносять у потік пива перед проміжним резервуаром фільтраційного апарата в кількості 20-30 мг/дм³. При цьому витримку пива здійснюють протягом 5-10 хвилин.ukкорисна модельпатентантиоксиданткора дубаСпосіб стабілізації пиваTechnical Report