Спосіб стабілізації пива - Данилова, Людмила Андріївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Березка, Тетяна Олександрівна; Гудзь, Ольга Миколаївна; Некрасов, Павло Олександрович (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Спосіб стабілізації пива шляхом введення стабілізатора й витримки суміші з наступною фільтрацією пива. Як стабілізатор використовують антиоксидант із кори дуба, який вносять у потік пива перед проміжним резервуаром фільтраційного апарата в кількості 20-30 мг/дм³. При цьому витримку пива здійснюють протягом 5-10 хвилин.
Keywords: корисна модель; патент; антиоксидант; кора дуба