Моделі міжнародного економічного розвитку країн - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Гузе, Станіслава Костянтинівна; Утєнкова, Оксана Андріївна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
Доповідь містить огляд основних моделей та теорій, які використовуються для пояснення та прогнозування економічного розвитку країн. Вивчення моделей міжнародного економічного розвитку дозволяє розуміти фактори, що впливають на економічне зростання та просування країн у глобальній економіці. В доповіді надається короткий огляд теми, визначаються ключові аспекти, що досліджуються, і підкреслюється їх важливість для аналізу та розуміння міжнародних економічних відносин.

The report contains an overview of the main models and theories used to explain and forecast the economic development of countries. The study of models of international economic development makes it possible to understand the factors affecting the economic growth and advancement of countries in the global economy. The report provides a brief overview of the topic, identifies the key aspects under investigation, and emphasizes their importance for the analysis and understanding of international economic relatio ns.
Models of international economic development of countries
Keywords: міжнародна діяльність; економічний розвиток; методи; моделі; international activity; economic developmen; methods; models