Використання принципу розширення осередку пластичної деформації для удосконалення процесів штампування - Євстратов, Віталій Олексійович; Лаврик, М. В.; Лихачов, М. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена удосконаленню процесів штампування деталей типу фланців із маточинами та високих тонкостінних втулок.

The article is devoted to improvement of collar flange and high bushes mechanical working.
Keywords: обробка металів тиском; рівчак; конструкція штампу; брак; компенсатори