Штучний інтелект в управління персоналом - Вознюк, Єгор Олегович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що впровадження штучного інтелекту в управління персоналом відкриває значні можливості для підвищення ефективності HR-процесів. Зокрема, автоматизація дозволяє скоротити витрати часу на рутинні завдання, покращує точність прийняття рішень та підвищує загальну продуктивність компанії. Проте, необхідно враховувати виклики, пов’язані з етичними аспектами, захистом персональних даних та адаптацією працівників до нових технологій
Keywords: персонал; управління; штучний інтелект; менеджмент; промислові підприємства