Структурна надійність об’єктів енергетики. Приклади вирішення задач - Веселова, Надія Вікторівна; Резинкін, Олег Лук'янович; Марценюк, Валентина Євгенівна; Бондаренко, Олександр Юрійович; Левченко, Олена Володимирівна (My University, 2020)
Дисципліна "Надійність та діагностика" належить до циклу спеціалізованих дисциплін професійної підготовки студентів за освітньо–кваліфікаційним ступенем "бакалавр" та має на меті набуття знань і умінь з технології експлуатації електрообладнання, що дозволяє вирішувати завдання підвищення ефективності функціонування електроенергетичних об’єктів. Особливо важливим є вивчення даних питань у рамках підготовки інженерів за заочною формою навчання.
Keywords: методичні вказівки; експериментальні дані; схеми з’єднання елементів; структурна надмірність