Наслідки забруднення території України кадмієм - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Стародубцев, С. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Небезпека кадмію та особливості його накопичення в організмі людини.

Cadmium hazard and features of accumulation in human organism.
Consequences of cadmium polluting of territory of Ukraine
Keywords: забруднення навколишнього середовища; ґрунти; кадмій; здоров'я людини; polluted environmental; soil; cadmium; human health