Методичні вказівки до семінарського заняття "Державне регулювання страхової справи" з навчальної дисципліни "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки з дисципліни "Страховий менеджмент" розроблено на допомогу студентам при вивченні дисципліни та організації роботи на практичних заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки страхового менеджменту в діяльності вітчизняних страхових компаній та компаній, які працюють у державах з ринковою економікою. В даній роботі подано матеріал для вивчення предмету "Страховий менеджмент", сконцентровано увагу на головних питаннях лекції: Державне регулювання страхової діяльності, наведено перелік питань для іспиту.
Keywords: страховий менеджмент; управлінське консультування; організаційні патології; страхування; страхові компанії; бізнес-процеси; ризик-менеджмент; страхові резерви