Анан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаКричковська, Лідія ВасилівнаПетров, Сергій ОлександровичПетрова, Ірина Анатоліївна2019-04-222019-04-222016Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 6/3 (32). – С. 36-41.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40798Досліджено технологічні властивості порошку шкірки винограду, що пропонується як компонент майонезного соусу оздоровчого призначення. Визначені залежності технологічних показників суспензії порошку шкірки винограду від концентрації кислоти та температурних режимів попередньої обробки. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації кислоти та температури для технологічних показників суспензії досліджуваного порошку, а саме вологоутримуючої здатності, ефективної в'язкості та поверхневого натягу.ukпорошок шкірки виноградутехнологічні властивостімайонезний соусконцентрація кислотитемператураДослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусуArticle10.15587/2312-8372.2016.86540