Безпека людини в сучасних умовах - (:unkn) unknown (ГО "СФБЖДЛ", 2016)
У збірнику приводяться наукові статті VІІІ Міжнародної науково-методичної конференції та 115 міжнародної конференції EAS "Безпека людини у сучасних умовах", яка відбулась 8-9 грудня 2016 року. Статті з напрямку безпеки життєдіяльності людини, в яких розглянуті питання, пов'язані з проблемами безпеки підприємств, сільського господарства, транспорту та оточуючого середовища, людини у сучасних умовах, моніторингу навколишнього середовища, ролі інформаційних та експертних систем, роботи громадських організацій. Наукові статті, що наведено у збірнику, можуть бути корисними для науковців, викладачів вищих навчальних закладів освіти, аспірантів, студентів та слухачів курсів підвищення кваліфікації.

The book presented scientific articles of VIIІ International scientificmythological conference and 115 international conference of EAS "Human security in modern terms" which took place on 8 - 9 December 2016. Articles is in the direction of human security that address issues related to the problems of security, agriculture, transport and the environment, the person in modern circumstances, monitoring the environment, the role of information and expert systems, the work of NGOs. Scientific articles that are in the collection can be useful for scientists, teachers of higher educational institutions, graduate students, and training courses.
Human security in modern conditions
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; безпека життєдіяльності людини; безпека підприємств; моніторинг навколишнього середовища; експертні системи; інформаційні системи; безпека на виробництві; БЖД