Методичні вказівки до практичної роботи "Соціальна відповідальність державного підприємства "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" з дисципліни "Соціальна відповідальність" - Букатенко, Наталія Олексіївна (My University, 2022)
Мета проведення практичної роботи з курсу "Соціальна відповідальність" – це закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів, одержаних під час вивчення лекційного матеріалу та рекомендованої літератури, а також формування вмінь і навичок їх практичного застосування. В роботі буде розглянута соціальна відповідальність ДП "ХМ3 "ФЕД" по шести основним категоріям, які її характеризують.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; навколишнє середовище; корпоративна відповідальність; людський ресурс; продукт