Система автоматизированного тестирования серверной части WEB-приложений - Никитина, А. В. (НТУ "ХПИ", 2013)
Ми представляємо систему автоматизованого тестування серверної частини web-додатків, яка дозволить розробляти тестові сценарії для функціонального тестування одночасно зі створення необхідної документації - тест-дизайну.

We present a system of automated testing of web-server application that allows to develop test scripts for functional testing along with the creation of the necessary documentation - test design.
Keywords: тестування функціональне; модель тестування; тест-кейс; automated testing; functional testing; model testing; test cases