Методичні рекомендації для студентів НТУ "ХПІ" до написання реферату з дисципліни "Фізичне виховання" - Глядя, Сергій Олександрович; Борейко, Наталя Юріївна; Юшко, Олексій Володимирович (My University, 2020)
У методичних рекомендаціях наведено структура, зміст та вимоги щодо написання реферату з дисципліни "Фізичне виховання" (загальна дисципліна) для студентів усіх спеціальностей 1-3 курсу навчання. Встановлено критерії оцінки рефератів студентів. Теми рефератів складено за спеціалізаціями з видів спорту, які розвинені на кафедрі "Фізичного виховання" НТУ «ХПІ» і по курсам навчання. Окремо складено теми рефератів для студентів спеціальної медичної групи.
Keywords: методичні рекомендації; вимоги; критерії оцінки; види спорту; спеціальна медична група