Закономірності функціонування системи дрібносерійної зборки складних машинобудівних виробів - Кондратюк, О. Л.; Скоркін, А. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведені дослідження системи дрібносерійної зборки складних машинобудівних виробів з метою вирішення питання оптимізації організаційно технологічної та технічної підготовки складального виробництва.

Studies of small-scale assembly of complex engineering products to address the issue of optimization of technological and organizational technical training assembly production
Regularities system functioning small series assembling complicated mechanical engineering products
Keywords: індустріальне виробництво; машинобудівні вироби; семантична мережа; model assembly; semantic network