Електрохімічна модифікація матеріалів на основі графіту - Філіпчук, Т. В.; Тевтуль, Я. Ю. (НТУ "ХПІ", 2009)
Досліджено інтеркаляцію гідросульфатівіонів у модифіковані платино-графітові електроди з водяних розчинів сульфатної кислоти з концентрацією 5 моль/л. Визначені параметри процесів интеркаляція – деинтеркаляція.

Intercalation of hydrosulphate-ions in the modified electrodes of platino-graphites from water solutions of sulfate acid of concentration 5 mol/liter was studied. The parameters of processes of intercalation - deintercalation was found out.
Keywords: метод циклічної вольтамперометрії; циклічні вольтамперні криві; модифіковані платино-графітові електроди; інтеркаляція; деінтеркаляція