Застосування проектних технологій у процесі формування професійних знань та вмінь майбутніх робітників - Люльчак, Світлана Юріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто можливості застосування проектних технологій у процесі формування професійних знань та вмінь майбутніх кваліфікованих робітників. У процесі роботи над проектами майбутні кваліфіковані робітники опрацьовують значні обсяги інформації, аналізують її, створюють програмні додатки на основі проведеного узагальнення отриманих знань.

The paper considers possibilities of design technology in the formation of professional knowledge and skills of future skilled workers. While working on the project for the future skilled workers are working on large amounts of information, analyze it, create software applications on the basis of generalization of acquired knowledge.
Application of design technology in the formation of professional knowledge and skills of future workers
Keywords: портфоліо; аналіз; синтез; рефлексія; project; portfolio; professional knowledge; professional skills; analysis; synthesis; reflection