Участь юних українських спортсменів у літніх Європейських юнацьких Олімпійських фестивалях - Єрмолова, В. М.; Радченко, Л. О.; Кроль, І. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження спрямоване на визначення досягнень юних українських спортсменів у літніх Європейських юнацьких Олімпійських фестивалях.
Keywords: юні спортсмени; досягнення; український спорт; Європейські юнацькі Олімпійські фестивалі; змагання; атлети