Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Консольні введення і виведення засобами мови C++" - Безменов, Микола Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Засоби введення і виведення даних не входять безпосередньо у мову C++. Їх використання забезпечується підключенням бібліотеки потокового введення/виведення включені функції форматного введення/виведення. Крім безпосередньо введення і виведення вона постачена засобами керування ними, зокрема, засобами форматування. При цьому можливим є введення і виведення цілих вісімкових, шістнадцяткових, десяткових чисел, дійсних чисел всіх типів, окремих символів, рядків. Метою даної лабораторної роботи є освоєння можливостей засобів консольного введення і виведення даних у мові C++.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; комп'ютерні системи; програмування; маніпулятори; текстові рядки