Навчання студентів економічних фахів читання про себе текстів англійською мовою - Орда, Олександра Федорівна; Новицька, Дарія Євгенівна (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2022)
В даний час велика увага приділяється навчанню студентів старших курсів університетів, які вивчають економіку, уміння читати оригінальні тексти з метою адекватного розуміння. У статті наведено описи деяких методів навчання читання, наголошується на необхідності вивчення економічної лексики, граматичних конструкцій, вміння читати вголос і перекладати тексти як основу подальшого вміння читати про себе.
Keywords: навчання; англомовні запозичення; автентичні тексти; читання про себе; економічні терміни