Експертний метод оцінки фінансової стійкості - Александров, Віталій Володимирович; Александрова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті наведено метод оцінки фінансової стійкості українських підприємств, завдяки якому прогноз фінансових утруднень дозволить своєчасно приймати заходи для зниження фінансових труднощів, об'єктивніше складати плани розвитку організації.
Keywords: економіка підприємства; оборотність запасів; структура капіталу; рентабельність активів; рентабельність продажів; активи поточні; капітал привернутий; виручка