Застосування теорії R-функцій до задач стійкості та коливань ортотропних пластин - Курпа, Лідія Василівна; Лінник, Ганна Борисівна (Запорізький державний університет, 2000)
У роботах [1-2] було запропоновано підхід для розв’язку задач стійкості пластин при неоднорідному докритичному стані, в основу якого було покладено використання теорії R-функцій і статичного методу. У цій роботі запропоновано алгоритм для дослідження стійкості і власних коливань попередньо навантажених ортотропних пластин, в основу якого покладено також метод R-функцій і динамічний підхід.
Keywords: рівняння диференціальні; навантаження; коливання; метод R-функцій