Замфереско, О. В.Руденко, Л. А.2023-08-132023-08-132019Замфереско О. В. Характеристика когнітивного компонента підприємницької компетентності майстрів ресторанного обслуговування / О. В. Замфереско, Л. А. Руденко // Психологічний інструментарій розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика : матеріали 5-ї Міжнар. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, 17 жовтня 2019 р. / заг. ред. О. Г. Романовський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 45-47.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/67996ukринкове середовищепідприємницьке вихованняповедінка бізнесменасутність господарських рішеньпрофесійний потенціалХарактеристика когнітивного компонента підприємницької компетентності майстрів ресторанного обслуговуванняArticle