Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Геологія з основами геоморфології" - Кривільова, Світлана Павлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна має метою: формування у майбутніх фахівців-екологів сучасного рівня уявлень про будову Всесвіту і Сонячної системи; отримання знань про геологічну будову Землі її оболонок, знання геоморфології літосфери, навичок роботи із геологічними картами; знання особливостей мінералів і гірських порід і закономірностей розміщення родовищ корисних копалень і покладів гірських порід в Україні і світі.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; геологія з основами геоморфології; геологія; геоморфологія; екологія; спеціальність 101