Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Аутсорсинг багатонаціональних підприємств" - Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні рекомендації розроблені з метою розширення і закріплення знань та навичок студентів при проведенні практичних занять з курсу «Аутсорсинг багатонаціональних підприємств». Практична частина дисципліни «Аутсорсинг багатонаціональних підприємств» спрямована на формування професійної компетенції майбутнього спеціаліста щодо здатності до використання основних принципів та складових міжнародного бізнесу; обґрунтування необхідності та розробки заходів з передачі на аутсорсинг непритаманних багатонаціональним підприємствам функцій (інформаційні технологій, логістика, бухгалтерський облік, інтелектуальна власність і таке ін.). Важливим в цьому плані є отримання знань щодо організації процесу міжнародного аутсорсингу, складання та виконання угоди на аутсорсинг, раціональний вибір доставщика послуг та оцінювання економічної ефективності здійснення аутсорсингу багатонаціональними підприємствами.
Keywords: аутсорсинг; практичні роботи; методичні вказівки; аутсорсинг багатонаціональних підприємств; міжнародний бізнес; багатонаціональні підприємства; ефективність; комерційна діяльність