Організаційні форми комерційної реалізації ОІВ, як елемент складної системи науково-технічного обміну - Косенко, Андрій Васильович; Колотюк, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглядаються напрямки комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності з метою створення найбільш загальної схеми комерціалізації.

Directions commercialization of objects of intellectual property is in-process examined with the purpose of creation of the most general chart of commercialization.
Keywords: комерціалізація; ноу-хау; правовласник; інноваційна діяльність; ліцензія