Методичні рекомендації до дисципліни "Психологія творчості" - Гура, Тетяна Віталіївна; Мовчан, Яна Олександрівна; Попова, Галина Вікторівна; Шаполова, Вікторія Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни "Психологія творчості" є в ознайомленні студентів з роллю та значенням психології творчості у системі психологічного знання; в ознайомленні із вітчизняними та зарубіжними теоріями стосовно центральних понять психології творчості;в ознайомленні із терапевтичними можливостями творчості. Завдання вивчення дисципліни "Психологія творчості" є проведення лекційного курсу, практичних та самостійних занять студентів. Передбачені види занять включають послідовне представлення матеріалу, що забезпечує надання знань студентам з основ психологія творчості та закріплення знань у відповідності з планом вивчення дисциплін.
Keywords: опис навчальної дисципліни; зміст лекційних занять; психологічні знання; практичні завдання; особливості креативності; особливості арт-терапії