Іванова, А. В.Бєлінська, Анна Павлівна2022-10-112022-10-112021Іванова А. В. Аналіз промислової біотехнології хлібних виробів з використанням різних продуцентів / А. В. Іванова, А. П. Бєлінська // Хімія, біо-і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості: зб. матеріалів 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"[та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 243-244.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58401ukвипічка хлібадріжджіхлібобулочні виробибіотехнологіїзакваскиферментибіотехнологічні процесиАналіз промислової біотехнології хлібних виробів з використанням різних продуцентівArticle