Динамічний аналіз нових конструкцій верстатів – роботів - Ковалевська, Олена Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Пропонується для системного динамічного моделювання мехатронних систем використовувати комплексну платформу Lab AMESim. При занесенні всіх даних і побудові ескізу отримана симуляції модель. Відпрацювання переміщень платформи налаштовано в командному блоці, що пов'язаний з вихідними параметрами всіх блоків та керується кроковими електродвигунами приводів. Показано, що платформа, завдяки використанню восьми опорних точок рухається плавно і не змінює свого положення щодо осі z, тобто взаємодія восьми приводів працює злагоджено.

Using an integrated platform Lab AMESim for system dynamic modeling of mechatronic systems is proposed. When entering all the data obtained and the construction sketch simulation model. Train movement platform set up command unit associated with the original parameters of all blocks and operated stepper motor drives. Showing platform, thanks to eight control points move smoothly and does not change its position relative to the axis z, that interaction drives eight runs smoothly.
Dynamic analysis of new designs of machines - robots
Keywords: металообробне обладнання; мехатронні системи; моделюванн; приводи; mechatronic systems; modeling; machine tool; drives