Структуры потоков при подаче крупки в трубные мельницы замкнутого цикла - Иванов, А. Н.; Чудный, А. Ю. (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведені результати теоретичних досліджень руху двофазових супутних потоків при пневмотранспорті крупної фракції матеріалу після сепаратора на задані ділянки першої камери трубних цементних млинів з метою подальшого створення математичної моделі для розрахунку основних параметрів польоту крупки у вільному від мелючого завантаження просторі трубного млина.

The results of theoretical researches of motion of diphasic passing streams are given at air lift of large faction of material after a separator on the set areas of the first chamber of tube cement mills of the reserved cycle with the purpose of subsequent creation of mathematical model for the calculation of basic parameters of flight of grit in free of the grinding loading space of tube mill.
Keywords: воздушные потоки; каскадный режим; циркуляционное течение; аспирационный воздух