Перевірка адекватності моделі системи збору вторинних гідроенергетичних ресурсів промислових підприємств - Качан, Ю. Г.; Коваленко, В. Л.; Лохматов, А. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті поставлена задача перевірки адекватності розробленої математичної моделі системи збору вторинних гідроенергетичних ресурсів на прикладі промислових підприємств металургійного профілю.

In this article set the task of checking the adequacy of the model system of the collection secondary power resources on the example of metallurgical industry enterprises.
Keywords: металургія; електросталеплавильний цех; математична модель; джерело вторинної води; витрата води; mathematical model; system of the collection; hydropower resources