Необхідність і напрямки побудови системи державної підтримки випуску інноваційної продукції в Україні - Попадинець, Олена Василівна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуто чинники, напрямки та механізм державної підтримки інноваційної продукції в Україні з урахуванням провідного іноземного досвіду.

The article discusses the factors, trends and mechanisms of state support of innovative products in Ukraine, including the leading foreign experience.
Keywords: інновації; науковий потенціал; національна інноваційна система; фінансування