Стратегії ціноутворення на науково-технічну продукцію - Климентова, Марія Віталіївна (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
В доповіді проведено комплексний аналіз основних стратегій ціноутворення, які можуть застосовуватись до науково-технічної продукції, з урахуванням особливостей інноваційного ринку, специфіки функціонування наукових установ, а також глобальних трендів у сфері комерціалізації технологій. У доповіді також розглядаються приклади вітчизняної та міжнародної практики, які демонструють ефективність різних підходів до ціноутворення у контексті сучасних викликів.
Keywords: ціна; стратегії; наука; продукція; технології; розвиток; промислові підприємства