Методичні вказівки до лабораторної роботи "Використання середовища VISUAL STUDIO для розробки застосувань мовою низького рівня" - Кожин, Юрій Миколайович; Малих, Олег Миколайович; Прокопенков, Володимир Пилипович (НТУ "ХПІ", 2018)
У методичних вказівках розглядаються питання використання середовища програмування Visual Studio для розробки програм мовою низького рівня. Дані методичні вказівки укладені з метою допомогти студентам оволодіти технологією застосування мови низького рівня при розроблені програм у середовище програмування Visual Studio.
Keywords: програмне забезпечення; середовище програмування; Visual Studio; мова програмування; вбудований асемблер; мова асемблера