Антикорозійні властивості бітумних матеріалів на основі вторинної сировини - Мардупенко, Олексій Олександрович; Сінкевич, Ірина Валеріївна (ТОВ "Планета-Принт", 2020)
Проведено дослідження захисних властивостей нафтопродуктів, отриманих з використанням вторинної сировини, зокрема полімервмісних бітумів, які планується використовувати у якості аналогів до нафтопродуктів, отриманих з класичної нафтової сировини.

The protective properties of petroleum products obtained with the use of secondary raw materials, in particular polymer-containing bitumen, which are intended to be used as analogues to petroleum products obtained from classical petroleum raw materials, have been carried out.
Obtaining polymer-containing bitumen
Keywords: нафтовий шлам; композиція; корозія; бітум; полімер; oil sludge; polymer; composition; corrosion; bitumen