Актуальні проблеми автоматики та приладобудування - (:unkn) unknown (ФОП Панов А. М., 2018)
У збірнику представлено теоретичні та практичні результати досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, студентами, аспірантами, науковими співробітниками різних організацій та підприємств. Для викладачів, студентів, наукових співробітників, фахівців.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; автоматика; управління в технічних системах; медичні прилади; біологічні прилади; прилади і методи контролю; інформаційно-вимірювальні технології; електромагнітні процеси; електричні прилади; електронні прилади