Підходи до визначення поняття "конкуренція" - Ткачова, Надія Петрівна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2018)
Проведений автором доповіді аналіз показує, що в економічній теорії існують три основних підходи до визначення поняття "конкуренція": поведінковий, функціональний та структурний.
Keywords: Сміт А.; підхід функціональний; підхід структурний; ринок; попит; пропозиція