Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Збірник містить тези доповідей студентів і аспірантів – учасників щорічної Міжнародної науково-теоретичної конференції, присвяченої актуальним проблемам гуманітарної підготовки майбутніх фахівців, які становитимуть інтелектуальну еліту та впливатимуть на подальший розвиток економіки, соціальної та культурної політики своїх країн. Для студентів, аспірантів, викладачів, усіх, хто цікавиться історичними, філософськими, психолого-педагогічними, морально-етичними, політико-правовими, мовознавчими, соціально-економічними проблемами сучасного українського суспільства.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; гуманітарно-технічна еліта; філософська думка; світова філософія; історія України; традиції України; духовна культура; педагогіка лідерства; харизматичний лідер; економічний розвиток; громадянське суспільство; мовна підготовка фахівця; історія науки і техніки; міжнародна освіта в Україні