Елементи підприємництва в туристичної індустрії - Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович; Видря, Єлизавета Володимирівна (ФО-П Федорко М. Ю., 2021)
Пропонується в підприємницьку діяльність туристичної фірми на ринку включити наступні елементи: а) вибір ринкової ніші; б) розробку туристичного продукту; в) визначення обсягу послуг, що надаються; г) вдосконалення ціноутворення; д) розширення рекламної діяльності, наукових досліджень; е) залучення інвестицій; взаємодія з іншими компаніями; ж) взаємини з державними органами.
Keywords: підприємництво; бізнес; складові успіху; туристичні підприємства